Na vsebino
Občina Kanal ob Soči

BREZPLAČNA DELAVNICA »LESARSTVO KOT PRILOŽNOST

Spoštovani!

Vljudno vabljeni, da se udeležite BREZPLAČNE DELAVNICE

 »LESARSTVO KOT PRILOŽNOST", ki bo v sredo, 7. septembra 2022, ob 15. uri.

 

 

Slovenija je tretja najbolj gozdnata država v Evropski uniji, slovenska lesna industrija je v vzponu. Vrednostna veriga lesa v Sloveniji povezuje trajnostno, večnamensko in sonaravno gospodarjenje z gozdovi, predelavo lesa, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo lesnih izdelkov in drugih komponent iz lesa ter izrabo lesnih ostankov in odpadkov za proizvodnjo energije. 

 

 Tudi na severnoprimorskem delujejo podjetja, ki so pomembni člen te verige. Na delavnici nam bodo predstavniki podjetij približali njihove uspešne poslovne zgodbe, ki so lahko izziv za vse tiste, ki iščete nove priložnosti za zaposlitev. Dogodek bo obenem izjemna priložnost, da udeleženci zastavijo predstavnikom podjetij vprašanja glede možnosti zaposlitve. Neposredni osebni stiki so vedno dobra priložnost za možno poznejše sodelovanje, zato vam udeležbo priporočamo.

Na dogodku se nam bodo predstavile 4 družbe iz Goriške regije.

-          GONZAGA-PRO d.o.o.

-          MARUŠIČ d.o.o.

-          LEOR d.o.o.

-          BRST d.o.o.

 

Komu je delavnica namenjena: namen je približanje in povečanje interesa za zaposlovanje v lesni dejavnosti, tako za iskalce zaposlitve kot za potencialne podjetnike.

 

Kdaj: sreda, 7. september 2022, ob 15. uri.

 

Kje: sejna dvorana GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, Nova Gorica,  Sedejeva 2a, I. nadstropje.

 

Prijave: prijave zbiramo do torka, 6. september 2022. Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca https://forms.gle/mrDh34ijUQfmx7pK7  

Dodatne informacije: Spot svetovanje Goriška, Tel.: 05/330 66 90 (Aleš Bajec)- ales.bajec@rra-sp.si

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Prijazno vabljeni!

SPOT svetovanje Goriška

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije preko Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

 

RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica

Ulica Gradnikove  brigade 6, 5000 Nova Gorica 

Vabilo je v prilogi!

spot.jpg