Na vsebino

Nov dodatni rok v okviru izbora operacije PRIDOBIVANJE DODATNIH ZNANJ ZA MLADE NA PODROČJU KULTURNIH DEJAVNOSTI V OKVIRU JSKD

Obveščamo vas, da je Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD) objavil nov dodatni rok v okviru izbora operacije

PRIDOBIVANJE DODATNIH ZNANJ ZA MLADE NA PODROČJU KULTURNIH DEJAVNOSTI V OKVIRU JSKD

Nov dodatni rok se nanaša na:

 

I. SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE (v višini 5.000,00 EUR) za zaposlitev brezposelnega mladega do vključno 29. leta starosti na področju kulturnih dejavnosti. Prijavijo se lahko ljubiteljska kulturna društva, javni in zasebni zavodi, ki delujejo na področju kulture, osnovne in srednje šole, vrtci, muzeji, knjižnice, ki ustrezaj razpisnim pogojem in prihajajo iz Vzhodne in/ali Zahodne kohezijske regije. 

Informacije in prijave: SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE do ponedeljka, 10. 1. 2022.

 

II. DOPOLNILNA IZOBRAŽEVANJA ZA DELO IN ZAPOSLOVANJE V KULTURI v okviru različnih izobraževalnih modulov (gledališče, lutke, ples, folklora, film, vokalna in instrumentalna glasba, likovna dejavnost, literatura, organizacija in upravljanje v kulturi ipd.). Prijavijo se lahko brezposelni mladi do vključno 29. leta starosti, ki jih zanima delo v kulturi in prihajajo iz Vzhodne in/ali Zahodne kohezijske regije.

Informacije in prijave: DOPOLNILNA IZOBRAŽEVANJA do ponedeljka, 10. 1. 2022.

 

Javni razpis je objavljen v Uradnem listu RS št. 194/2021 z dne 10. 12. 2021 in na spletni strani jskd.si.

 

Prosimo vas, da nam pomagate pri prenosu informacije. V priponki sledi promocija, ki jo lahko uporabite tudi za objavo na družbenih omrežjih in na oglasnih deskah.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Irena Kržan, T: 01/24 10 510, E:

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti

Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana

jskd.png__tudijski_center.pngEvropska_unija.jpg

 

ESS_Dopolnilna_izobra__evanja_mali_oglas.jpgESS_Subvencije_za_delodajalce_mali_oglas.jpg​1